Feliratkozás Hírlevélre

 

Balatoni időjárás

Örvényes 15 napos előrejelzés
Szállás lehetőség

  

Ajánljuk figyelmébe vendégházainkat, ahol vendégeink kényelmesen tölthetik idejüket balatoni nyaralásuk alatt. Átutazó vendégeket is szívesen fogadunk!  

 

Tovább »

Minősítéseink

Ajánlott oldalak

Legtöbben ezt keresték: Huszár Vendéglő, vendéglő a Balatonnál, örvényesi vendéglő, örvényesi étterem, étterem Örvényesen, étterem a 71 es mellett, balatoni étterem, családias vendéglő, otthonos étterem

Állásajánlat

Éttermünk várható nyitása: 2022. március. Szeretnél velünk dolgozni? Jelentkezz hozzánk!

Kedves Érdeklődők!

Éttermünk várható nyitása: 2022. március eleje. A következő pozicíókra keresünk még munkatársat:

-Chef helyettes,

-szakács,

-felszolgáló.

(Bővebb információ lejjebb olvasható)

Amit kínálunk:

-Bár éttermünk márciustól novemberig tart nyitva, azok akik a következő évben is velünk szeretnének maradni a meglévő 9 hónap bejelentés mellé +3 hónappal kedveskedünk, így 12 hónapos bejelentéssel lehet velünk számolni.

-Szállás biztosítása az étteremtől 50 méterre. Képek az oldal alján találhatóak a szállásról.

-Környéken lakóknak az üzemanyag vagy utazási bérlet támogatása.

-Munkaruházat biztosítása.

-Tréningek, csapatépítők, tanulás lehetőségének biztosítása.

-Mindezt modern, családias, otthonos környezetben, Örvényesen!

Bővebb információ telefonon: +36203935131 - Huszár Zoltánné, üzletvezetőnél vagy e-mail-en: fényképes önéletrajzot kérnénk szépen a huszar@huszar.info -ra. Köszönjük!

Bővebb információ lejjebb olvasható:


Szakács munkatársat: 

A főszakácsunk már nyolcadik éve vezeti kíválóan a konyhánkat - így az évek során a rendszer már tökéletesre formálódott. 

 

Jelentkezés módja: Magyar nyelvű fényképes önéletrajzot a huszar@huszar.info -ra legyenek szívesek küldeni.

Elvárásunk: megfelelő szakmai tapasztalat, teherbírás, csapatszellem és önállóság egyszerre, rugalmasság, pontosság és alaposság, hatékonyság.

Igyekszünk olyan létszámmal dolgozni, hogy gördülékenyen mehessen a munka és megfelelő pihenőidőt tudjunk biztosítani mindenkinek.

 (kép a konyha egy részéről)

Felszolgáló munkatársak:

PDA-s rendelésfelvételt alkalmazunk, komplett leírással rendelkezünk minden munkafolyamatról, tréningekkel segítjük az elindulást. 

Elvárásunk: megbízhatóság, empátia és kommunikáció, kiváló memória és rendszerszemlélet, megjelenés, szíveslátás = vendéglátás, szakmai rátermettség és gyakorlat, nyelvismeret (angol, német)

Segédfelszolgáló munkatársak: Felszolgálót segíti, nyelvtudás nem szükséges. Májustól keresünk munkatársat.

Vendéglőnk: 1994. májusában nyitottunk meg, 2003-tól a Kamarai védnöki táblát is megkaptuk, valamint a Vidék minősége - Éltető Balaton-felvidék védjeggyel rendelkezünk és az Egyesület tagjai is vagyunk. Továbbá a Balatonfüred és Környéke Borút Egyesülethez, a Balatonfüredi Turisztikai Egyesülethez tartozunk. 

Konyhánk: 2014. év elejére konyhánkat teljesen felújítottuk: Rational kombi párolóval, melegen tartó pulttal, sokkolóval, vákuumozó géppel, mosogató géppel szereltük fel. 2018-ban a belső termek mellett a konyha is légkondicionált lett. 2019-ben is újítottunk, megrendelésre került egy 3x8 méteres hűtőkamra is, hogy munkatársaink egy rendszerezett helyről tudják elővenni az elkészítéshez szánt alapanyagokat.

Fontosnak tartjuk munkatársaink szakmai továbbfejlesztését is, így a felújított konyhánkban lehetőségük is van rá Séfünk vezetése mellett.

Szervíz: A rendelésfelvétel PDA kézi számítógépekkel történik, ami meggyorsítja, illetve megkönnyíti, leegyszerűsíti a munkavégzést.

Felszolgálóink a nyári melegben egyen rövidnadrágot hordhatnak  jól légátteresztős teniszpólókkal.

Az étterem légkondicionált, a kinti teraszaink pedig párásító berendezésekkel vannak ellátva, így a nagy melegben még elviselhetőbb, emberibb, könnyebb a munkavégzés.

Rendszer: Konyhánk este kilencig tart nyitva, eddig biztosítunk teljes étel- és italválasztékot, így dolgozóink este tíz óra után már szabadok lehetnek és van idejük kipihenni magukat.

Szállást biztosítunk. A vendéglőtől ötven méterre található személyzeti szállást a 2020-as évre felújítottuk, így ha munkatársunk a pihenőidejét tölti, akkor azt szép, modern környezetben teheti. Hat zárható szobában összesen tíz munkatársunknak biztosítunk elhelyezést. A szálláson külön női és férfi fürdő, mosógép, szárítógép, vasaló található.
Igény szerint WiFi csatlakozási lehetőséget is biztosítunk.

2021-re további újítást viszünk véghez: Munkatársainknak amerikai konyhát étkezőasztallal és társalgót építünk ki, hogy szabadidejükben is otthonos körülmények fogadják őket. 

A célunk, hogy stabil munkahelyet, családias légkört, versenyképes bérezést biztosítsunk munkatársainknak. Fizetés megegyezés szerint.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, a jelentkezés módja: Magyar nyelvű fényképes önéletrajzot a huszar@huszar.info -ra legyenek szívesek küldeni.

Képek a csapatépítésekről:

Képek a továbbképzésekről:

  

 

 

Képek a szállásról:

 

  

   

 

Néhány kép a munkatársakkal elköltött közös vacsorákról: