Feliratkozás Hírlevélre

 

Balatoni időjárás

Örvényes 15 napos előrejelzés
Vendégházunk bemutatása

Ajánljuk figyelmébe vendégházunkat, ahol vendégeink kényelmesen tölthetik idejüket balatoni nyaralásuk alatt.  

 

Tovább »

Minősítéseink

 

Ajánlott oldalak

Legtöbben ezt keresték: Huszár Vendéglő, vendéglő a Balatonnál, örvényesi vendéglő, örvényesi étterem, étterem Örvényesen, étterem a 71 es mellett, balatoni étterem, családias vendéglő, otthonos étterem

Állásajánlat

 

Kedves Érdeklődők!

A 2021-es szezonra márciustól novemberig biztosan keresünk majd munkatársakat. Várható munka kezdés: 2021. február vége. Ha valamelyik pozicíóra (szakács illetve felszolgáló) érdeklődnének vagy jelentkeznének kérjük írjanak egy fényképes önéletrajzot a huszar@huszar.info -ra. Köszönjük!


Szakács munkatársat: A 2020-as szezonra egyelőre megvagyunk. (2020.05.15.)

Séf úr már hatodik éve vezeti kíválóan a konyhánkat - így az évek során a rendszer már tökéletesre formálódott. Mellette előző évekről két szakács és a konyhai kisegítő jön vissza hozzánk az idei szezonra is.

Májustól ehhez a csapathoz még egy szakács munkaTársat, majd ( júniustól ) a nyári szezonra fiatal -pályakezdő is lehet- szakács és húselőkészítő kollégákat keresünk.

Elvárásunk: megfelelő szakmai tapasztalat, teherbírás, csapatszellem és önállóság egyszerre, rugalmasság, pontosság és alaposság, hatékonyság

Igyekszünk olyan létszámmal dolgozni, hogy gördülékenyen mehessen a munka és megfelelő pihenőidőt tudjunk biztosítani mindenkinek.

 (kép a konyha egy részéről)

Felszolgáló munkatársat: A 2020-as szezonra egyelőre megvagyunk. (2020.07.28.)

Teremfőnök úr ötödik éve jön vissza, PDA-s rendelésfelvételt alkalmazunk, komplett kis okossal rendelkezünk, tréningekkel segítjük az elindulást. 

Elvárásunk: megbízhatóság, empátia és kommunikáció, kiváló memória és rendszerszemlélet, megjelenés, szíveslátás = vendéglátás, szakmai rátermettség és gyakorlat, nyelvismeret

Segédfelszolgáló munkatársakat: A 2020-as szezonra egyelőre megvagyunk. (2020.05.15.)

Jelentkezés módja: e-mailen, magyar nyelvű fényképes önéletrajzot a huszar@huszar.info -ra kérnénk szépen.

 

Vendéglőnk: 1994. májusában nyitottunk ki először. 2003-tól a Kamarai védnöki táblát megkaptuk, a Vidék minősége - Éltető Balaton-felvidék védjeggyel rendelkezünk és az Egyesület tagjai is vagyunk, továbbá a Balatonfüred és Környéke Borút Egyesülethez a Balatonfüredi Turisztikai Egyesülethez tartozunk. 

Konyhánk: 2014. év elejére konyhánkat teljesen felújítottuk (Rational kombi párolóval, melegen tartó pulttal, sokkolóval, vákuumozó géppel, mosogató géppel szereltük fel). 2018-ban a belső termek mellett a konyha is légkondicionált lett. 2019-ben is újítottunk, megrendelésre került egy 3x8 méteres hűtőkamra is, (egy minuszos kettő pluszos) hogy munkatársaink egy rendszerezett helyről tudják elővenni az elkészítéshez szánt alapanyagokat.

Fontosnak tartjuk munkatársaink szakmai továbbfejlesztését is, így a felújított konyhánkban lehetőségük is van rá Séfünk vezetése mellett.

Szervíz: A rendelésfelvétel, PDA kézi számítógépekkel történnek ami meggyorsítja illetve megkönnyíti, leegyszerűsíti a munkavégzést.

Felszolgálóink a nyári melegben egyen rövidnadrágot hordhatnak, egyen jól légátterjesztős teniszpólókban.

Az étterem is légkondicionált, sőt a kinti teraszaink párásító berendezésekkel vannak ellátva így a nagy melegben még elviselhetőbb, emberibb, könnyebb a munkavégzés.

Rendszer: Konyhánk este kilencig tart nyitva, eddig biztosítunk teljes étel- és italválasztékot. Így dolgozóink is este tíz óra után már szabadok lehetnek és van idejük kipihenni magukat.

Stabil munkahelyet, családias, jó munkahelyi légkört, versenyképes bérezést biztosítunk munkatársainknak.

Fizetés megegyezés szerint.

Szállást biztosítunk. A vendéglőtől ötven méterre található személyzeti szállást a 2020-as évre felújítottuk így ha munkaTársunk a pihenőidejét tölti akkor azt szép modern környezetben teheti. Hat zárható szobában összesen tíz munkatársunknak biztosítunk elhelyezést. Szálláson külön női és férfi fürdő, mosógép, szárítógép, vasaló található.
Igény szerint WiFi csatlakozási lehetőséget is biztosítunk.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, érdeklődjön elérhetőségünk valamelyikén.

Képek a csapatépítésekről:

Képek a továbbképzésekről:

  

 

 

Képek a szállásról:

 

  

   

Néhány kép a munkatársakkal elköltött közös vacsorákról: