Feliratkozás Hírlevélre

Vendégházunk bemutatása

Ajánljuk figyelmébe vendégházunkat, ahol vendégeink kényelmesen tölthetik idejüket balatoni nyaralásuk alatt.  

 

Tovább »

Minősítéseink

 

Ajánlott oldalak

Legtöbben ezt keresték: Huszár Vendéglő, vendéglő a Balatonnál, örvényesi vendéglő, örvényesi étterem, étterem Örvényesen, étterem a 71 es mellett, balatoni étterem, örvényesi étterem

Balatoni időjárás


Örvényes 15 napos előrejelzés

Állásajánlat

Kedves Érdeklődők!

Jelenleg a létszámunk teljes, de ha a jövőben szívesen a csapattagunk lenne kérjük, vegye fel a kapcsolatot Velünk!

Jelentkezés módja: emailen fényképes önéletrajzot a huszar@huszar.info -ra kérnénk szépen ( leinformálható előző munkahelyek, mi volt a feladat, szakképesítés(ek)), majd visszaigazolás után a próbanapokon/hétvégén együtt dolgozunk és a végén közösen eldöntjuk a továbbiakat. Próbaidőre személyes iratokat, taj számot, adószámot hozni szíveskedjenek. Szállást, étkezést, bejutást térítésmentesen biztosítunk.

Éttermünk 1994. májusában nyitotta ki először kapuit. Vendéglőnk 2003-tól a Kamarai védnöki táblát megkapta, a Vidék minősége - Éltető Balaton-felvidék védjeggyel rendelkezik és a Balatonfüred és Környéke Borút Egyesület tagja.

2014. év elejére konyhánkat teljesen felújítottuk (Rational kombi párolóval, melegen tartó pulttal, sokkolóval, vákuumozó géppel, mosogató géppel szereltük fel). 2018-ban a belső termek mellett a konyha is légkondicionált lett. Elmúltak már azok az idők amikor a forró olaj mellett, szakadt a víz a szakácsokról. 2019-ben is újítunk, megrendelésre került egy 2x6 méteres hűtőkamra is, hogy munkatársaink egy helyről tudják elővenni az elkészítéshez szánt alapanyagokat. Fontosnak tartjuk munkatársaink szakmai továbbfejlesztését is, így a felújított konyhánkban lehetőségük is van rá.

A rendelésfelvétel, PDA kézi számítógépekkel történik ami meggyorsítja illetve megkönnyíti a munkavégzést. Míg egyik munkatársunk az asztalnál dolgozik, addig a többiek a pultnál várják a pultos által elkészített italokat, a szakácsok által elkészített ételeket, hogy asztalokhoz vigyék. ( Nincs többé francia blokk. )

Felszolgálóink a nyári melegben egyen rövidnadrágot hordhatnak, egyen jól légátterjesztős teniszpólókban. Sőt a kinti teraszaink párásító berendezésekkel vannak ellátva így könnyebb a munkavégzés.

Teljes étlapot, teljes ital- és ételválasztékot, a nyári hónapokban is este 21:00 óráig adunk. Fontosnak tartjuk, hogy munkaTársaink időben hazatérjenek, időben a családjukkal legyenek. Volt idő amikor hajnali fél egykor még ételt vittünk ki, de ma már nagyon fontos a család-munkahely közötti egyensúly. Azt valljuk, amikor munka van dolgozzunk, amikor nincs vagy éppen kevés akkor ne legyünk ott annyian, töltsünk több időt szeretteinkkel.

Stabil munkahelyet, családias, jó munkahelyi légkört, versenyképes bérezést biztosítunk munkatársainknak.

Fizetés megegyezés szerint.

Szállást biztosítunk. A vendéglőtől ötven méterre található személyzeti szálláson hat 
zárható szobában összesen tíz munkatársunknak elhelyezést biztosítunk. Szálláson külön női és férfi 
fürdőszoba, ingyenesen használható mosógép, vasaló található.
Igény szerint WiFi csatlakozási lehetőséget is biztosítunk.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, érdeklődjön elérhetőségünk valamelyikén.