Kedves Látogatóink!

Szeretettel köszöntjük honlapunkon, melyen keresztül szeretnénk röviden bemutatni családi vállalkozásunkat!

 

Örvényes Veszprém megyében, a Balaton közép-északi partján fekvő 170 lelkes kis település, amelyen a 71-es észak-balatoni főút halad keresztül, mellette a bringa-körúttal.

 

Minden évben kíváló minőségű bor készül a nagy családi hagyományokra és tapasztalatokra alapuló borászatunknál a borbarátoknak. Borkóstolásra a pincészetben vagy a vendéglőben is van lehetőség. Vendéglőnkben hangulatos belső termekben vagy a Tihanyra néző teraszon foglalhat helyet és kóstolhatja meg a pincészet borait. Szőlőfajták (2019-től): Olaszrizling, Chardonnay, Kékfrankos.

 

Huszár vendégházunk két részre osztható: Légkondicinált Kis- és Nagyházikóra. A Nagyházikó a családi épület első emeletére értendő ahol három szoba található, kettő fürdőszoba, egy tágas, jól felszerelt konyha és a terasz. Kisházikó szintén az udvarban található, kis alapterületű teljesen felszerelt apartman házikó: egy hálószobás, galérián még ketten elférnek de ez egy légtérben van a földszinttel. (2021-re a Kisházikót felújítjuk.)

 

 

A Tulipán Vendégház egy ízig-vérig családias szálláshely, egy kedves, csendes falu szívében, ahonnan a Balaton-felvidék legszebb látnivalói könnyen és gyorsan megközelíthetők. Házigazdaként minden vendéget személyesen fogadunk, a szállás nyugalmat és kényelmet biztosít: Nespresso kávégépekkel, minihűtőkkel, szállodai minőségű matracokkal, modern bútorokkal, elektromos redőnnyel felszerelt és hőszivattyús hűtő-fűtő rendszerrel kialakított 2 fős szobák várják azokat, akik minket választanak. Zárt parkolás biztosított.Alig egy éves fennállásunk alatt már két minősítést is szereztünk: a szállás.hu weboldaltól elnyertük nyáron a „Kiváló szálláshely” címet, illetve 2021 januárjában a booking.com oldalon elért 9,9-es átlagért kiválósági tanúsítványt zsebelhettünk be.
Számunkra a minőséget nem csupán a tárgyi feltételek határozzák meg, szívvel-lélekkel dolgozunk azért, hogy a Vendégházba látogatók elégedetten távozzanak, és szívesen válasszanak minket is legközelebb.


Tihanytól hét kilométerre a műemlék-vízimalom szomszédságában áll vendéglőnk. Kétszer negyven fős különteremben, harminc fős napozóteraszon és a hatvan fős fedett teraszon várjuk kedves vendégeinket. A teraszról ráláthatunk a saját ingyenes parkolóra, fedett kerékpár tárolóra, gyermek játszótérre.


 Kerékpárkölcsönzésre is közvetlenül az étterem mellett van lehetőség vadonatúj kerékpárokkal: 3-3 felnőtt, 1-1 junior és egy gyermek biciklivel.


Ha a Huszár csapat tagja szeretne lenni, kérem nézze meg aktuális állásajánlatainkat!