Feliratkozás Hírlevélre

 

Balatoni időjárás

Örvényes 15 napos előrejelzés
Szállás lehetőség

  

Ajánljuk figyelmébe vendégházainkat, ahol vendégeink kényelmesen tölthetik idejüket balatoni nyaralásuk alatt. Átutazó vendégeket is szívesen fogadunk!  

 

Tovább »

Minősítéseink

Ajánlott oldalak

Legtöbben ezt keresték: Huszár Vendéglő, vendéglő a Balatonnál, örvényesi vendéglő, örvényesi étterem, étterem Örvényesen, étterem a 71 es mellett, balatoni étterem, családias vendéglő, otthonos étterem

Huszár vendégház

Ön most itt áll: Szállás » Huszár vendégház

Gyorsabb eléréshez: Légkondicionált Kisház

Légkondicionált Nagyházikó

 

Vendégházunk a család ház részeként üzemel. Földszinten a tulajdonos ad otthont magának, míg az első emeleten három szobát egy konyhával ad ki. A két kisebb szobához egy, míg a nagyszobához külön fürdőszoba tartozik. Vendégházunk CCTV kamerákkal felszerelt, saját zárt parkolóval rendelkezik, ami biztonságos helyet ad gépkocsijuknak vagy akár kerékpárjuknak. Vendégházunk mögött, ahol az Örvényesi-Séd ered nagy, szépen ápolt füves területen napozhatnak, vagy egyszerűen csak kipihenhetik az utazás fáradalmait. A család valamelyik tagja mindig otthon van, ha bármi kérdés merülne fel vagy egyszerűen csak egy barátságos útbaigazítást kérnének. Közel, mindössze öt perc sétára található a község élelmiszerboltja ahol mindennap friss pékáruval várják a kedves vendégeket vagy a Huszár vendéglő nyitva tartási idejében reggel kilenc órától lehet reggelizni. Örvényesen található a nyolcszáz éves vízimalom is, amiről már 1211-ben is említést tettek. A községen szabad strand működik, vendégházunktól húsz perc sétára. Körülbelül egy kilométerre található Balatonudvariban a tizennyolc lyukú golf pálya is a Balaton Golf Club. Buszmegálló öt, vonatmegálló nyolc perc sétára található. A légkondicionáló berendezés használata napi 1000 forint/légkondicináló extra költség. Vendgéházunk a 71-es főút közelében található így gépjárművel könnyen megközelíthető. A Balaton körüli bicikli út közvetlen előttünk húzódik el. Komp Szántód és Tihany-Rév között közlekedik. Tihany-Rév tőlünk 9,5 km-re található.

 

 

 

 

Kattints: Vendégházunk a Google-on Vendégházunk az Instagram-on

ONLINE FOGLALÁS -Huszár vendégház - Nagyházikó

Fizetési lehetőség: Készpénz vagy átutalás. Idegenforgalmi adó 2021. januártól: 300Ft.-/18 éve feletti fő/éjszaka

 

     Érdeklődés

 

Galéria

  
 

Légkondicionált Kisház

Kisházunk a Huszár Vendégház részeként üzemel. Kis elkülönített apartmanház a Nagyházikó mögött ami kettő felnőtt és kettő gyerek befogadására alkalmas. Utóbbinak azért mert az első emelet belmagassága kicsi, illetve egy légtérben helyezkedik el, fent a galérián. Teljesen felszerelt konyhával, igényes fürdőszobával (zuhanyzóval) rendelkezik. Kisházunk CCTV kamerákkal felszerelt, saját zárt parkolóval rendelkezik ami biztonságos helyet ad gépkocsijuknak vagy akár kerékpárjuknak. Vendégházunk mögött, ahol az Örvényesi-Séd ered nagy, szépen ápolt füves területen napozhatnak vagy egyszerűen csak kipihenhetik az utazás fáradalmait. A család valamelyik tagja mindig otthon van ha bármi kérdés merülne fel vagy egyszerűen csak egy barátságos útbaigazítást kérnének. A Huszár család dolgozik a közeli étteremben a Huszár Vendéglőben. 1994. óta tart nyitvatartásunk. Közel, mindössze öt perc sétára található a község élelmiszerboltja ahol mindennap friss pékárúval várják a kedves vendégeket. Örvényesen található a nyolcszáz éves vízimalom is, amiről már 1211-ben is említést tettek. A községen szabadstrand működik, vendégházunktól húsz perc sétára. Körülbelül egy kilométerre található Balatonudvariban a tizennyolc lyukú golf pálya is a Balaton Golf Club. Buszmegálló öt, vonatmegálló nyolc perc sétára található. A légkondicionáló berendezés használata napi 1000 forint extra költség. Kisházunk a 71-es főút közelében található így gépjárművel könnyen megközelíthető. A Balaton körüli bicikli út közvetlen előttünk húzódik el. Komp Szántód és Tihany-Rév között közlekedik. Tihany-Rév tőlünk 9,5 km-re található.

 

Kattints: Vendégházunk a Google-on Vendégházunk az Instagram-on

ONLINE FOGLALÁS -Huszár vendégház - Kisházikó

Fizetési lehetőség: Készpénz vagy átutalás. Idegenforgalmi adó 2021. januártól: 300Ft.-/18 éve feletti fő/éjszaka

 

Érdeklődés, információ kérés

 

Galéria