Kedves Látogatóink!

Szeretettel köszöntjük honlapunkon, melyen keresztül szeretnénk röviden bemutatni családi vállalkozásunkat!

 

Örvényes Veszprém megyében, a Balaton közép-északi partján fekvő 170 lelkes kis település, amelyen a 71-es észak-balatoni főút halad keresztül, mellette a bringa-körúttal.

 

Pincészetünk a nagy családi hagyományokra és tapasztalatokra alapuló borászatunk minden évben jó minőségű borokkal örvendezteti meg a borbarátokat. Borkóstolásra a pincészetben vagy a vendéglőben is van lehetőség. Vendéglőnkben hangulatos belső termekben vagy a Tihanyra néző teraszon foglalhat helyet és kóstolhatja meg a pincészet borait. Szőlőfajták (2019-től): Olaszrizling, Chardonnay, Kékfrankos.

 

Huszár vendégházunk két részre osztható: Légkondicinált Kis- és Nagyházikóra. A Nagyházikó a családi épület első emeletére értendő ahol három szoba található, kettő fürdőszoba, egy tágas, jól felszerelt konyha és a terasz. Kisházikó szintén az udvarban található, kis alapterületű teljesen felszerelt apartman házikó: egy hálószobás, galérián még ketten elférnek de ez egy légtérben van a földszinttel. (2021-re a Kisházikót felújítjuk.)

 

Tulipán vendégházunk 2020. június végén nyitott. Az épület teljes első emeletét adjuk ki vendégeinknek (ugyanúgy mint a Huszár vendégháznál) aminek sajátossága, hogy hőszivattyús fűtéssel rendelkezik ami a nyári hónapokban falhűtési móddal rendelkezik, így az állandó kívánt hőmérsékletet tartani tudja levegő keverése nélkül. Négy szoba, négy fürdőszobával egy modern konyhával és kettő félkör alakú terasszal biztosítják vendégeink kényelmét. Mindegyik szobában fagyasztó nélküli minihűtő és Philips LED televíziók találhatóak.


Tihanytól hét kilométerre a műemlék-vízimalom szomszédságában áll vendéglőnk. Kétszer negyven fős különteremben, harminc fős napozóteraszon és a hatvan fős fedett teraszon várjuk kedves vendégeinket. A teraszról ráláthatunk a saját ingyenes parkolóra, fedett kerékpár tárolóra, gyermek játszótérre.


2019-ben új szolgáltatással bővültünk: lehetőség van kerékpárkölcsönzésre is közvetlenül az étterem mellett vadonatúj kerékpárokkal: 3-3 felnőtt, 1-1 junior és egy gyermek biciklivel.


Ha a Huszár csapat tagja szeretne lenni, kérem nézze meg aktuális állásajánlatainkat!