Feliratkozás Hírlevélre

 

Balatoni időjárás

Örvényes 15 napos előrejelzés
Szállás lehetőség

  

Ajánljuk figyelmébe vendégházainkat, ahol vendégeink kényelmesen tölthetik idejüket balatoni nyaralásuk alatt. Átutazó vendégeket is szívesen fogadunk!  

 

Tovább »

Minősítéseink

Ajánlott oldalak

Legtöbben ezt keresték: Huszár Vendéglő, vendéglő a Balatonnál, örvényesi vendéglő, örvényesi étterem, étterem Örvényesen, étterem a 71 es mellett, balatoni étterem, családias vendéglő, otthonos étterem

Rólunk mondták

Ön most itt áll: Huszár Vendéglő » Rólunk mondták

Írja meg véleményét Ön is.

Email címünk: huszar@huszar.info

 

Vélemények

 

P. Zsuzsanna és K. András

Tisztelt Étterem!

A mai napon voltam Önöknél a családdal, az étel nagyon finom és bőséges a kiszolgálás ötcsillagos  ( udvarias, kedves ) volt. Kellemes volt köszönöm szépen, ha lehet biztos hogy megállunk legközelebb is , hogy egy jót együnk.

Köszönöm!

 

Szabrina Schrenk Köln

Koszonjuk a vacsorakat, minden nagyon finom es szep. Jovunk legkozelebb akkor ismet latogatunk etterembe.
Minden jot!

 

Luca, Szilvi és Árpi Győr

Tisztelt Vendéglátóink!

Másodszor jártunk Önöknél, és másodszor is megköszönöm a vendéglátást, igazi
szakmai vendéglátás családias hangulattal fűszerezve. Remélem mielőbb visszatérünk Önökhöz, további szép napot kívánunk, kis lányunk Luca, Szilvi és Árpi Győrből , balatonszepezdi nyaralók.

10/10.

 

Teszéri család Debrecen

Két hete látogattam el az étterembe családommal és utólag örültem, hogy lefoglaltam az asztalt, mert az étterem aznap este meglehetősen zsúfolt volt. Miután megvacsoráztunk, már tudtuk mi ennek az oka! Finom ételek, gyors kiszolgálás és minden amit elvárhat egy vendég azt itt meg is kapja! Köszönöm!

 

Kovács Lali Tapolca

Köszönöm a lehetőséget, minden valóban úgy volt ahogyan a weboldalon olvastam. Az általunk álasztott ételek nagyon finomak voltak! Bátran ajánlom mindenkinek! 

 

TE és KZ Budapest

Tisztelt Étterem! Ezúton köszönjük önöknek a baráti hozzáállást. Egy hétig nyaraltunk a településen, de szinte minden este visszamentünk mert teljes mértékben meg voltunk elégedve az ételekkel a kiszolgálással a környezettel! 

 

Csibi Arács

Mi ugyan itt lakunk a közelben, de nyaranta többször elmegyünk egy fincsi vacsira.

 

Dr Tóth Erika és családja Budapest

Véleményünk: 10/10!!