Feliratkozás Hírlevélre

 

Balatoni időjárás

Örvényes 15 napos előrejelzés
Szállás lehetőség

  

Ajánljuk figyelmébe vendégházainkat, ahol vendégeink kényelmesen tölthetik idejüket balatoni nyaralásuk alatt. Átutazó vendégeket is szívesen fogadunk!  

 

Tovább »

Minősítéseink

Ajánlott oldalak

Legtöbben ezt keresték: Huszár Vendéglő, vendéglő a Balatonnál, örvényesi vendéglő, örvényesi étterem, étterem Örvényesen, étterem a 71 es mellett, balatoni étterem, családias vendéglő, otthonos étterem

Szállás

 • Huszár vendégház / Nagyházikó
  Huszár vendégház / Nagyházikó
 • Huszár vendégház / Kisházikó
  Huszár vendégház / Kisházikó
 • Tulipán vendégház
  Tulipán vendégház
 • Huszár vendéglő
  Huszár vendéglő
 • Örvényesi kerékpárkölcsönző
  Örvényesi kerékpárkölcsönző

Vendégházaink mindegyike Örvényesen a 800 éves vízimalom utcájában, a Malom utcában a 71-es főúthoz közel találhatóak, a vendéglőnk szomszédságában.  A Huszár vendégház a Malom utca 15 szám alatt, míg a  Tulipán vendégházunk a Malom utca 2 szám alatt található meg, maga a vendéglő a 4-es számnál. Mindegyik vendégház saját zárt parkolóval rendelkezik ami biztonságos helyet ad gépkocsijuknak vagy akár kerékpárjuknak. A tulajdonosok a helyszínen laknak, a vendégeknek külön bejáratuk van a saját vendégterükbe. A Huszár vendégház két részre osztható: Nagyházikó és a Kisházikó. Ezek mögött, ahol az Örvényesi-Séd ered nagy, szépen ápolt füves területen napozhatnak vagy egyszerűen csak kipihenhetik az utazás fáradalmait, míg a Tulipán vendégházban az első emelet áll a vendégek részére kettő nagyobb alapterületű terasszal ami É-NY-i oldala az örvényesi vízimalomra néz, a D-K-i pedig a gyönyörű Balatonra. Nagyházikónk mellett, egy területen található még a kis alapterületű apartman házunk azaz a Kisházikónk, ami a Huszár Vendégház részeként üzemel. Közel, mindössze öt perc sétára található a község élelmiszerboltja ahol mindennap friss pékárúval várják a kedves vendégeket vagy vendéglőnk nyitva tartási idejében reggel kilenc órától étlapról választva fogyaszthatnak reggelit. Örvényestől körülbelül egy kilométerre található Balatonudvariban a tizennyolc lyukú golf pálya is a Balaton Golf Club. A Balaton körüli bicikli út előttünk húzódik el. Buszmegálló öt, vonatmegálló nyolc perc sétára található. Továbbá 2019-ben indult a kerékpárkölcsönzési lehetőség, amit vendégeink igénybe tudnak venni. 

Mostantól új lehetőség is van a fogalásra. Biztosítsa be helyét a kiválasztott időpontra! Így biztosak a dátumok. Több csatornával van összeköttetésben (Booking, Airbnb, Szállás.hu) de itt mindig a legjobb árat találja:

ONLINE FOGLALÁS -Huszár vendégház

ONLINE FOGLALÁS - Tulipán vendégház

 

Fizetési lehetőség:

Huszár vendégház: Készpénz, átutalás

Tulipán vendégház: Készpénz, átutalás, SZÉP kártya: OTP, MKB, K&H - szállás zseb

 

Még több információért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Érdeklődés