Feliratkozás Hírlevélre

 

Balatoni időjárás

Örvényes 15 napos előrejelzés
Szállás lehetőség

  

Ajánljuk figyelmébe vendégházainkat, ahol vendégeink kényelmesen tölthetik idejüket balatoni nyaralásuk alatt. Átutazó vendégeket is szívesen fogadunk!  

 

Tovább »

Minősítéseink

Ajánlott oldalak

Legtöbben ezt keresték: Huszár Vendéglő, vendéglő a Balatonnál, örvényesi vendéglő, örvényesi étterem, étterem Örvényesen, étterem a 71 es mellett, balatoni étterem, családias vendéglő, otthonos étterem

Szállás

 • Huszár vendégház / Nagyházikó
  Huszár vendégház / Nagyházikó
 • Huszár vendégház / Kisházikó
  Huszár vendégház / Kisházikó
 • Tulipán vendégház
  Tulipán vendégház
 • Huszár vendéglő
  Huszár vendéglő
 • Örvényesi kerékpárkölcsönző
  Örvényesi kerékpárkölcsönző

Vendégházaink mindegyike Örvényesen, a 800 éves vízimalom utcájában találhatóak, a 71-es főúthoz közel, a vendéglőnk szomszédságában. Mindegyik vendégház saját, zárt parkolóval rendelkezik, ami biztonságos helyet ad gépkocsijuknak vagy akár kerékpárjuknak. A tulajdonosok a helyszínen laknak, a vendégeknek külön bejáratuk van a saját vendégterükbe. A Huszár vendégház két részre osztható: a 6 fő (+ 2 pótágy) befogadására alkalmas Nagyház és a 4 férőhelyes Kisház. Ezek mögött, ahol az Örvényesi-Séd ered, nagy, szépen ápolt füves területen napozhatnak, pihenhetnek. Közvetlen a malom mellett fekszik a  Tulipán vendégház, ami maximum 10 főt tud elszállásolni, itt az első emelet áll a vendégek rendelkezésére, kettő nagyobb alapterületű terasszal: az észak-nyugati oldala az örvényesi vízimalomra néz, a dél-keleti pedig a gyönyörű Balatonra.  Reggeli kérhető a Huszár Vendéglőben reggel 9 órától, ahol 15 % kedvezményt biztosítunk a fogyasztásukból. Közel, mindössze öt perc sétára található a község élelmiszerboltja, ahol mindennap friss pékáruval várják a vásárlókat. 
A község és a környék kínál jó néhány látnivalót és program lehetőséget. A teljesség igénye nélkül, Örvényesen található egy nyolcszáz éves vízimalom, ami látogatható és egy felújított szabad strand is vendégházunktól húsz perc sétára. A szomszéd faluban, Balatonudvariban található a tizennyolc lyukú golf pálya, a Balaton Golf Club. Azonban a Balaton-felvidék sok további érdekességet tartogat még, amit általában tömegközlekedéssel is el lehet érni: a buszmegálló öt, vonatmegálló nyolc perc sétára van a vendégháztól. Komp Szántód és Tihany-Rév között közlekedik, tőlünk alig 10 kilométerre. Amennyiben inkább mozgásra vágynak, a Balaton körüli bicikli út közvetlen előttünk fut, a Vendéglőnél pedig kerékpárkölcsönzésre is van lehetőség. 

Biztosítsa be helyét a kiválasztott időpontra saját, online foglaló rendszerünkön, ami több csatornával van összeköttetésben (Booking, Airbnb, Szállás.hu). Itt mindig a legjobb árat találja:

ONLINE FOGLALÁS -Huszár vendégház

ONLINE FOGLALÁS - Tulipán vendégház

 

Fizetési lehetőség vendégházaink mindegyikében:

Fizetési lehetőség: Készpénz, átutalás vagy SZÉP kártya ( OTP, MKB, K&H ) szállás zsebéből. Idegenforgalmi adó 2023. januártól: 400Ft.-/18 év feletti fő/éjszaka

Még több információért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Érdeklődés