Feliratkozás Hírlevélre

 

Balatoni időjárás

Örvényes 15 napos előrejelzés
Szállás lehetőség

  

Ajánljuk figyelmébe vendégházainkat, ahol vendégeink kényelmesen tölthetik idejüket balatoni nyaralásuk alatt. Átutazó vendégeket is szívesen fogadunk!  

 

Tovább »

Minősítéseink

Ajánlott oldalak

Legtöbben ezt keresték: Huszár Vendéglő, vendéglő a Balatonnál, örvényesi vendéglő, örvényesi étterem, étterem Örvényesen, étterem a 71 es mellett, balatoni étterem, családias vendéglő, otthonos étterem

Tulipán vendégház

Ön most itt áll: Szállás » Tulipán vendégház

2020. júliusában nyitott a „Kiváló szálláshely” címet is elnyert Tulipán vendégház a családi ház első emeletén, külön bejárattal, zárt parkolóval. Kizárólag felnőttbarát szálláshely.  Összesen 10 főnek tud helyet biztosítani négy szobában. A szobákban többek között szállodai minőségű matracok, Nespresso kávégépek ajándék kapszulával, LED TV és mini hűtő biztosítja az Önök kényelmét. Mindegyik szobához saját, külön bejáratú fürdőszoba tartozik zuhanyzóval.  A közös térben van egy modern, teljesen felszerelt konyha mosogatógéppel, főzőlappal, sütővel, mikrohullámú sütővel, vízforralóval, hűtővel és mélyhűtővel. Az apartmanban falhűtéses rendszer biztosítja a kellemes klímát nyáron, télen pedig padló-és falfűtés. Két szoba közös terasszal rendelkezik, egynek nincs, a negyedik 4 fős családi szobának pedig saját, Balatonra néző terasza van.  A terasszal nem rendelkező szobába az érkezés 17 órától lehetséges, a többinél 15 órától várjuk kedves vendégeinket, a távozást pedig 10 óráig legyenek szívesek megoldani. Reggelivel a téli időszakban a helyszínen tudunk szolgálni, a szezonban azonban a szomszédos családi vendéglőnkben. Bővebb információért kérdezze a szállásadókat.

Kattints: 

Vendégházunk a Google-on 

Vendégházunk az Instagram-on

 

Érdeklődés, információ kérés:

tulipanvendeghaz.orvenyes@gmail.com

ONLINE FOGLALÁS - Tulipán vendégház

Fizetési lehetőség: Készpénz, átutalás vagy SZÉP kártya ( OTP, MKB, K&H ) szállás zsebéből. Idegenforgalmi adó 2022. januártól: 300Ft.-/18 év feletti fő/éjszaka

Előleg: A teljes összeg 30%-a, a foglalási felületen megtalálják a részleteket. A szállás ingyenesen lemondható az érkezést megelőző 14. napig.

2022.03.25-től: Ha az előleget SzÉP kártyával óhajtják rendezni, természetesen nem jelent problémát, de kérjük ezt a számlázás előtt hozzánk a tudomásunkra.

 
   

  

  

 

 

Képgaléria