Kedves Látogatóink!

A kialakult helyzet miatt vendéglőnkben kizárólag elvitelre tudunk ételt, italt adni. További információkért kérjük kattintson: https://www.huszar.info/aktualitasok.html

Az új elviteles étlapok megjelenési ideje a hét közepén történik. 

Vigyázzunk egymásra..

 

Kedves Látogatóink!

Szeretettel köszöntjük honlapunkon, melyen keresztül szeretnénk röviden bemutatni családi vállalkozásunkat!

 

Örvényes Veszprém megyében, a Balaton közép-északi partján fekvő 170 lelkes kis település, amelyen a 71-es észak-balatoni főút halad keresztül, mellette a bringa-körúttal.

 

Pincészetünk a nagy családi hagyományokra és tapasztalatokra alapuló borászatunk minden évben jó minőségű borokkal örvendezteti meg a borbarátokat. Borkóstolásra a pincészetben vagy a vendéglőben is van lehetőség. Vendéglőnkben hangulatos belső termekben vagy a Balatonra néző teraszon foglalhat helyet és kóstolhatja meg a pincészet borait. Szőlőfajták (2019-től): Olaszrizling, Chardonnay, Kékfrankos.

 

Vendégházunk első emeletén három szobát, egy teljesen felszerelt konyhával, terasszal ad ki. Két kisebb szobához egy, míg a nagyszobához külön fürdőszoba tartozik.

Kisházunk a Huszár Vendégház részeként üzemel. Kis elkülönített apartmanház ami kettő felnőtt és kettő gyerek befogadására alkalmas. Teljesen felszerelt konyhával, igényes fürdőszobával (zuhanyzóval) rendelkezik. 


Tihanytól hét kilométerre a műemlék-vízimalom szomszédságában áll vendéglőnk. Kétszer negyven fős különteremben, harminc fős napozóteraszon és a hatvan fős fedett teraszon várjuk kedves vendégeinket. A teraszról ráláthatunk a saját ingyenes parkolóra, fedett kerékpár tárolóra, gyermek játszótérre.


2019-ben új szolgáltatással bővültünk: lehetőség van kerékpárkölcsönzésre is közvetlenül az étterem mellett.


Ha a Huszár csapat tagja szeretne lenni, kérem nézze meg aktuális állásajánlatainkat!