Feliratkozás Hírlevélre

 

 

Balatoni időjárás

Örvényes 15 napos előrejelzés
Vendégházunk bemutatása

Ajánljuk figyelmébe vendégházunkat, ahol vendégeink kényelmesen tölthetik idejüket balatoni nyaralásuk alatt.  

 

Tovább »

Minősítéseink

 

Ajánlott oldalak

Legtöbben ezt keresték: Huszár Vendéglő, vendéglő a Balatonnál, örvényesi vendéglő, örvényesi étterem, étterem Örvényesen, étterem a 71 es mellett, balatoni étterem, családias vendéglő, otthonos étterem

Vendégházaink

Vendégházaink mindegyike Örvényesen a 800 éves vízimalom utcájában, a Malom utcában találhatóak három perc sétára a vendéglőnktől.  A Nagyházikónk a Kisházikónkkal együtt a Malom utca 15 szám alatt, míg a  Tulipán vendégházunk a Malom utca 2 szám alatt található meg. Mindegyik vendégház saját zárt parkolóval rendelkezik ami biztonságos helyet ad gépkocsijuknak vagy akár kerékpárjuknak. A tulajdonosok a helyszínen laknak, a vendégeknek külön bejáratuk van a saját vendégterükbe. Nagyházikónk és a Kisházikónk mögött, ahol az Örvényesi-Séd ered nagy, szépen ápolt füves területen napozhatnak vagy egyszerűen csak kipihenhetik az utazás fáradalmait, míg a Tulipán vendégházban az első emelet áll a vendégek részére kettő nagyobb alapterületű terasszal ami É-NY-i oldala az örvényesi vízimalomra néz, a D-K-i pedig a gyönyörű Balatonra.


Nagyházikónk mellett, egy területen található még a kis alapterületű apartman házunk azaz a Kisházunk, ami a Huszár Vendégház részeként üzemel. Kis elkülönített apartmanház ami kettő felnőtt és kettő gyerek befogadására alkalmas. Utóbbinak azért mert az első emelet belmagassága kicsi és egy légtérben, egy galérián helyezkedik el. Teljesen felszerelt konyhával, igényes fürdőszobával (zuhanyzóval) rendelkezik.

Közel, mindössze öt perc sétára található a község élelmiszerboltja ahol mindennap friss pékárúval várják a kedves vendégeket.

Örvényestől körülbelül egy kilométerre található Balatonudvariban a tizennyolc lyukú golf pálya is a Balaton Golf Club. Vendégházunk a 71-es főút közelében található így gépjárművel könnyen megközelíthető. A Balaton körüli bicikli út előttünk húzódik el.

Buszmegálló öt, vonatmegálló nyolc perc sétára található.

 

Érkezéskor üdvözlő itallal fogadjuk, vendéglőnkben kedvezményesebben fogyaszthat, borkostolót is tarthatunk a vendégházunk alatti pincében az 1100 literes saválló tartályakból. Továbbá 2019-ben indult a kerékpárkölcsönzési lehetőség, amit vendégeink igénybe tudnak venni. 

Fizetési lehetőség:

Huszár vendégház: Készpénz, átutalás, SZÉP kártya szállás zseb

Tulipán vendégház: Készpénz, átutalás

Mostantól új lehetőség is van a fogalásra. Biztosítsa be helyét a kiválasztott időpontra! Így biztosak a dátumok. Több csatornával van összeköttetésben (Booking, Airbnb, Szállás.hu) de itt mindig a legjobb árat találja:

ONLINE FOGLALÁS -Huszár vendégház

ONLINE FOGLALÁS - Tulipán vendégházTovábbi információk

 

NAGYHÁZIKÓ    KISHÁZIKÓ  

 

 

Még több információért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Érdeklődés